error fb Gplus IN twitter down-arrow Email Phone Check-Mark padlock circle_arrow minus plus play_btn close Clipboard_Icon Shopping-Cart_Icon Speech_Bubble_Icon Stethoscope_Icon pharmacists menu left-arrow right-arrow facebook search cart


DEXCOMIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VOIMASSA 1. tammikuuta 2020 alkaen

Saadaksesi tietosuojakäytännön aiemman version ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@dexcom.com.

JOHDANTO

Dexcom, Inc. ja sen tytäryhtiöt arvostavat yksityisyyttäsi ja ovat sitoutuneet suojaamaan tietojasi noudattaen kaikkia yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevia sovellettavia lakeja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien, tähän rajoittumatta, EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 2016/679. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyvän lainsäädännön nojalla suojattavia henkilötietoja, joita keräämme sinusta tai joita käsittelemme tai joista sinut voidaan tunnistaa, kun käytät tuotteitamme, palveluitamme tai verkkosivustoitamme, sekä sitä, miten ja miksi keräämme tai käsittelemme näitä tietoja. ”Henkilötietoihin” sisältyvät verkkosivutiedot, käyttäjätilitiedot, tilaustiedot, terveystiedot ja muut käyttötiedot, kommunikointitiedot, kolmansien osapuolten tiedot, kolmansien osapuolten verkkosivutiedot, johdetut tiedot ja muut tunnistettavat tiedot (kuten jäljempänä määritellään).

Viittaamme ilmaisuilla ”Dexcom”, ”me” ja ”meitä” Dexcom-yritykseen, joka toimittaa sinulle tuotteita ja palveluita (kuten jäljempänä määritellään) kyseisten tuotteiden ja palveluiden ehtojen mukaisesti ja siten toimii näiden tuotteiden ja palveluiden yhteydessä kerättyjen tai käsiteltyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjänä; tai tytäryhtiöön, jonka kanssa henkilötietosi laillisesti jaettiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kuvaillaan myös oikeutesi, miten voit harjoittaa niitä ja miten voit ottaa meihin yhteyttä.

Tuotteemme ja palvelumme kattavat verkkosivustomme (mukaan lukien verkkokauppamme), sovelluksemme (mukaan lukien sellaiset mobiilisovellukset kuin G6 APP, G5 APP, ja CLARITY-sovellus), Dexcom G6® CGM -järjestelmä, Dexcom G5® CGM -järjestelmä, CLARITY, ja STUDIO (yhdessä ”tuotteet ja palvelut”).

Määrittelemme tässä tietosuojakäytännössä erilaisia termejä helpottaaksemme sen lukemista. Näihin määriteltyihin termeihin lukeutuvat:

  • Tytäryhtiöillä tarkoitetaan DexCom, Inc. -yhtiön omistamia yhtiöitä, joihin lukeutuvat nykyisellään:
    DexCom International Ltd.
    DexCom Philippines, Inc.
    DexCom Canada Co.
    DexCom (UK) Ltd.
    DexCom (UK) Intermediate Holdings Ltd.
    DexCom (UK) Operating Ltd.
    DexCom (UK) Distribution Ltd.
    DexCom Sweden AB
    DexCom Deutschland GmbH
    DexCom Suisse GmbH
    Nintamed Handels GmbH

Huomaa, että kaikkiin kolmansien osapuolien sivustoihin, sovelluksiin tai muihin verkkosivustoillemme tai tuotteisiimme tai palveluihimme linkitettyihin kohteisiin sovelletaan näiden kolmansien osapuolten käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä, joihin kehotamme tutustumaan. Emme vastaa näiden sivustojen, sovellusten tai muiden kohteiden tietoihin liittyvistä toimintatavoista.

MILLAISIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME JA MILLOIN JA MIKSI KÄSITTELEMME NIITÄ

Saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietojasi alla kuvatulla tavalla. Jos olet Yhdysvalloissa, tutustu Notice of Privacy Practices -ilmoitukseemme osoitteessa https://www.dexcom.com/notice-of-privacy-practices.

Saatamme kerätä ja käsitellä:

  • Verkkosivutietoja, joilla tarkoitetaan tietoja, jotka syötät verkkosivuillemme tai jotka muuten liittyvät käyttölupaasi ja jotka saattavat muodostaa henkilötietoja. Verkkosivutiedot sisältävät, näihin rajoittumatta, tietoja laitteista, sovelluksista, Internet-palvelusta, IP-osoitteesta ja selaimista, joita käytät päästäksesi verkkosivustollemme; tietoja verkkokäyttäytymisestäsi, kuten sivustoista, joilla olet käynyt ennen verkkosivustoillamme vierailua ja sen jälkeen, toiminnastasi sivustollamme, mukaan lukien tarkastelemasi sivut, kuinka kauan katsot niitä, lukemasi tuotekuvaukset, lähettämäsi lomakkeet, katsomasi videot, ostoskorisi sisältö ja napsautuksesi sivustoillamme; sekä salasanat, turvakysymysten vastaukset ja käyttäjäasetukset, jotka toimitat meille. Verkkosivutiedot eivät sisällä käyttäjätilitietoja, kommunikointitietoja tai tilaustietoja (kuvattu jäljempänä).
    MILLOIN Saatamme kerätä verkkosivutietoja silloin kun käynnistät minkä tahansa verkkosivustomme (mukaan lukien verkkokauppamme).
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme verkkosivutietoja:
    • Räätälöidäksemme käyttökokemuksesi, kun käynnistät tai käytät verkkosivustojamme;
    • Voidaksemme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki);
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Käyttäjätilitiedot, joilla tarkoitetaan Dexcom-käyttäjätiliisi liitettyjä henkilötietoja. Käyttäjätilitiedot saattavat sisältää yhteystietojasi, kuten nimesi, laskutus- ja toimitusosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi; Dexcom-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi; syntymäaikasi ja -paikkasi; sukupuolesi; raskautesi tilan; työllisyystietojasi, sekä terveystietojasi. Käyttäjätilitietoihin sisältyy myös kaikkien niiden henkilöiden yhteystiedot, käyttäjänimet ja terveystiedot, joiden tili on luotu pyynnöstäsi.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä tiliisi liittyviä tietoja, kun luot Dexcom-käyttäjätilin tai kun pyynnöstäsi luomme käyttäjätilin puolestasi.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme käyttäjätiliisi liittyviä tietoja:
    • Perustaaksemme ja ylläpitääksemme Dexcom-käyttäjätiliäsi sekä Dexcom-tuotteita ja -palveluita;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Käsitelläksemme kaikkia kommunikointitietoja (määritellään jäljempänä) ja vastataksemme niihin tarvittaessa tiedonantojesi perusteella;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Tilaustiedot, joilla tarkoitetaan meiltä tilaamiisi tai meille maksamiisi Dexcom-tuotteisiin tai -palveluihin liittyviä henkilötietoja. Tilaustiedot sisältävät yhteystietojasi, kuten nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi; Dexcom-käyttäjätunnuksen ja salasanan; syntymäajan ja -paikan; sukupuolen; raskauden tilan; työllisyystietoja; taloudellisia tietoja; sairausvakuutustietoja; sekä Dexcom-tuotteisiisi tai -palveluihisi liittyviä tunnusnumeroita (mukaan lukien kaikkien sinulle tai huollettavillesi toimitettujen lähetinten ja vastaanotinten sarjanumerot). Tilaustietoihin sisältyvät myös kaikkien niiden henkilöiden käyttäjänimet ja terveystiedot, joille tilaat tai joiden puolesta maksat tuotteitamme ja palveluitamme.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä tilaustietoja, kun tilaat tai maksat tuotteitamme tai palveluitamme.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme tilaustietoja:
    • Vastaanottaaksemme ja käsitelläksemme tilauksiasi (mukaan lukien tilausten lähetykset) ja tilausten maksuja;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Vastataksemme tarvittaessa kaikkiin kommunikointitietoihin (määritellään jäljempänä) tiedonantojesi perusteella;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Terveystiedot ja muut käyttötiedot, joilla tarkoitetaan henkilötietoja, jotka liittyvät tuotteidemme tai palveluidemme käyttöön, mukaan lukien verkkosivustojemme kautta käytettäviin tuotteisiin ja palveluihin kuten selaimen kautta käytettävään Clarity-käyttäjätiliin, ja jotka voivat muodostaa henkilötietoja. Käyttötiedot sisältävät terveystietojasi, joita syntyy käyttäessäsi tuotteitamme tai palveluitamme, kuten glukoosilukemiasi; glukoosilukemiin liittyviä päivämääriä, kellonaikoja ja laitteen tunnisteita; kynnysarvoja, jotka syötät Dexcom-palveluihin tai ohjelmistosovelluksiin ja niiden perusteella annettuja ilmoituksia. Ne kattavat myös kaikkien niiden henkilöiden yhteystiedot, jotka olet määrittänyt vastaanottamaan terveystietojasi Dexcom-tuotteen tai -palvelun toiminnon kautta (katso jäljempänä, miten jaamme tietoja määrittämiesi vastaanottajien kanssa; yhteystiedot; tiedot laitteista, Internet-palvelusta, IP-osoitteesta ja selaimista, joita käytät tuotteiden ja palveluidemme käynnistämiseen ja käyttämiseen; tiedot asetuksistasi sekä tuotteidemme ja palveluidemme käyttöön liittyvästä toiminnastasi (esim. siitä, kuinka usein käytät palveluitamme ja mitkä ovat käyttäjän mieltymyksesi); käyttäjätunnukset, salasanat, turvakysymysten vastaukset sekä sijaintitiedot, jotka syötät tuotteisiimme ja palveluihimme; sekä tiedot, jotka liittyvät palveluihimme sisältyvien videoiden katseluun; lomakkeet, jotka lähetät sähköisesti palveluidemme kautta, mukaan lukien kaikki lähettämäsi Dexcom Warriors -hakemukset. Käyttötiedot kattavat myös kaikkien niiden henkilöiden käyttäjänimet ja terveystiedot, joille tilaat tai joiden puolesta maksat tuotteitamme ja palveluitamme.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä käyttötietoja, kun käynnistät tai käytät tuotteitamme tai palveluitamme, mukaan lukien ne, jotka käynnistät verkkosivustojemme kautta.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme käyttötietoja:
    • Toimittaaksemme sinulle Dexcom-tuotteita ja -palveluita, jotka olet tilannut tai muutoin pyytänyt;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Tarjotaksemme pyytämäsi teknistä tukea Dexcom-tuotteillesi ja -palveluillesi;
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Käsitelläksemme kaikkia kommunikointitietoja (määritellään jäljempänä) ja vastataksemme niihin tarvittaessa tiedonantojesi perusteella;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Kommunikointitiedot, joilla tarkoitetaan tietoja, jotka kommunikoit minkä tahansa kommunikointivälineen avulla, suorasti tai epäsuorasti, ja jotka voivat olla henkilötietoja. Kommunikointitietoihin lukeutuu meille lähettämäsi viestien sisältö sekä kaikki liittyvät metatiedot. Kommunikointitiedot saattavat sisältää yhteystietoja, taloudellisia tietoja ja terveystietoja.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä kommunikointitietoja, kun esität meille kysymyksen, pyydät tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, lähetät meille valituksen, pyydät meiltä asiakastukea tai teknistä tukea tai muuten kommunikoit kanssamme mitä tahansa kommunikointikeinoja käyttäen.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme kommunikointitietoja:
    • Toimittaaksemme vastauksen kommunikoimaasi viestiin, mukaan lukien tukitoimet;
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Kolmansien osapuolten tiedot, joilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilötietojasi, jotka valtuuttamasi kolmas osapuoli meille toimittaa. Kolmansien osapuolten tiedot saattavat sisältää yhteystietoja ja terveystietoja.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä kolmansien osapuolten tietoja, kun määrität yksilöitä tai tahoja, joiden kanssa henkilötietosi jaetaan, kun integroit ohjelmistoomme kolmansien osapuolten tuotteita, kun integroit meidän tuotteitamme kolmansien osapuolten ohjelmistoon, tai kun muuten valtuutat kolmannen osapuolen datapalvelun toimittamaan meille sinua koskevaa tietoa.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme kolmansien osapuolten tietoja:
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Tarjotaksemme sinulle Dexcom-tuotteita tai -palveluita, jotka hyödyntävät Dexcomin tukemia ja sinun määrittämiäsi kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita;
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Voidaksemme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki);
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Kolmansien osapuolten verkkosivutiedot, joilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilötietoja, jotka liittyvät toimintaasi meidän sivustojemme tai ohjelmistomme kautta käynnistetyillä kolmannen osapuolen verkkosivuilla.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä tietoja koskien toimintaasi kolmansien osapuolten verkkosivustoilla (mukaan lukien sivut, joilla vierailet, toimintasi näillä sivuilla sekä ostoksesi tai muut liiketoimesi näiden kolmansien osapuolten kanssa) kun käynnistät kolmannen osapuolen verkkosivun napsauttamalla millä tahansa Dexcom-sivustolla tai sovelluksessa olevaa linkkiä tai mainosta.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme kolmansien osapuolten verkkosivutietoja:
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Voidaksemme johtaa liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotekehitys) siltä osin, kuin henkilötietojen käyttö tähän tarkoitukseen on sallittua sovellettavassa tietosuojalaissa, mukaan lukien suostumuksesi hankkiminen jos laki sitä edellyttää;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Johdetuilla tiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka luomme yhdistämällä ja/tai analysoimalla kaikkia edellä kuvattuja tietoja tai osaa niistä ja jotka voivat olla henkilötietoja.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä johdettuja tietoja, kun olet suorittanut mitä tahansa edellä kuvattuja toimia.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme johdettuja tietoja:
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointia ja tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos et ole kieltänyt markkinointia tai, mikäli sovellettavan lain mukaan tarvitaan nimenomainen suostumus, jos olet nimenomaisesti suostunut vastaanottamaan markkinointia);
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Voidaksemme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki), siltä osin kuin henkilötietojen käyttö tähän tarkoitukseen on sallittua sovellettavan tietosuojalain nojalla, mukaan lukien suostumuksesi hankkiminen jos laki sitä edellyttää;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Tunnistamattomat tiedot, joilla tarkoitetaan sellaisia tietoja, jotka eivät paljasta henkilöllisyyttäsi, joita ei voida käyttää sinun tunnistamiseen tai seurantaan, ja joita ei tästä syystä suojella sovellettavan lainsäädännön mukaisesti henkilötietoina.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käyttää tunnistamattomia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen sovellettavan lain sallimissa puitteissa, kun olet meihin yhteydessä millä tahansa tavalla. Jos sovellettava lainsäädäntö vaatii meidän käsiteltävän tunnistamattomia tietoja henkilötietoina, voimme käyttää niitä kaikkiin niihin tarkoituksiin, joihin käytämme ja paljastamme henkilötietoja.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme tunnistamattomia tietoja voidaksemme tavoitella perusteltuja liiketoimintatarkoituksiamme, harjoittaa, johtaa ja edistää liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki).
  • Muut tunnistettavat tiedot. Muilla tunnistettavilla tiedoilla tarkoitetaan tietoja, joilla sinut voidaan tunnistaa tai joita voidaan käyttää tunnistamiseesi; joita ei ole mainittu edellä ja joita kerätään suostumuksellasi tai muuten sovellettavan lain mukaisesti.
    MILLOIN Saatamme kerätä ja käsitellä muita tunnistettavia tietoja muissa, erityisesti tulevaisuuteen liittyvissä tarkoituksissa.
    MIKSI Keräämme ja käsittelemme muita tunnistettavia tietoja tarkoituksiin, jotka on määritelty ilmoituksissa ja tiedoissa, jotka toimitamme sinulle ennen suostumuksesi hankkimista tai sellaisten muiden tietojen käsittelyä sovellettavan lain mukaisesti.

    Muita tunnistettavia tietoja, jotka toimitat sen jälkeen kun olet antanut suostumuksesi, käsitellään suostumuksessa määriteltyihin tarkoituksiin. Lisäksi käsittelemme tällaisia muita tunnistettavia tietoja sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi sekä oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

MITEN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI

SUORAAN SINULTA.

Me, sekä puolestamme toimivat palveluntarjoajat, keräämme henkilötietojasi, jos toimitat niitä meille suoraan. Saatat esimerkiksi toimittaa meille henkilötietoja, kun kommunikoit kanssamme millä tahansa tavalla, tilaat tuotteitamme tai palveluitamme, maksat tuotteistamme tai palveluistamme, luot meillä käyttäjätilin, käytät tuotteitamme tai palveluitamme (mukaan lukien Clarity), täytät lomakkeita verkkosivuillamme, pyydät meiltä tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvää teknistä tai asiakastukea, lähetät meille kysymyksiä tai valituksia, ja muuten annat meille henkilötietojasi.

VALTUUTTAMILTASI KOLMANSILTA OSAPUOLILTA.

Keräämme henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, jos olet valtuuttanut nämä kolmennet osapuolet toimittamaan ne meille. Keräämme sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta esimerkiksi kun integroit ohjelmistoomme kolmansien osapuolten tuotteita, kun integroit meidän tuotteitamme kolmansien osapuolten ohjelmistoon, tai kun muuten valtuutat kolmannen osapuolen datapalvelun toimittamaan meille sinua koskevaa tietoa. Keräämme myös henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, jotka ylläpitävät hallinnoimiamme sosiaalisen median verkkosivuja, siltä osin kuin tämä tapahtuu suostumuksellasi tai muuten sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

SUORAAN SINULTA EVÄSTEIDEN JA MUIDEN TEKNIIKKOJEN AVULLA.

Keräämme myös henkilötietojasi, kun käytät tuotteitamme tai palveluitamme, niiden toimintojen varmistamiseksi; tunnistamiseesi eri laitteilla, kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme; kussakin tapauksessa tämä on oikeutettua sovellettavan tietosuojalain nojalla perusteltuja liiketoimintatarkoituksiamme varten. Nämä perustellut liiketoimintatarkoitukset kattavat tuotteidemme ja palveluidemme käyttöä koskevien tietojen arvioinnin ja trendien tunnistamisen; tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisen tai parantamisen; sinua varten räätälöidyn käyttökokemuksen tuottamisen, kun käytät tuotteidemme ja palveluidemme; tiettyihin turvavalvontatoimiin vaikuttamisen; sekä niiden mainosten ja tarjousten tunnistamisen, joiden uskomme kiinnostavan sinua, tarkoituksena esittää ne sinulle käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme.

Käyttämiimme seurantatekniikoihin sisältyvät evästeet, verkkomajakat, laitetunnistimet ja pikselit. Kolmannen osapuolen kumppanimme, kuten analytiikka- ja mainoskumppanimme, voivat käyttää näitä tekniikoita kerätäkseen tietoja verkkotoiminnastasi ajan kuluessa ja eri palveluissa, sovellettavan tietosuojalain sallimissa rajoissa. Sovellettavan tietosuojalain sallimissa rajoissa saatamme myös yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita sinusta keräämme. Jos asuinpaikkasi on ETA-maassa tai muussa maassa, jossa vaaditaan suostumuksen ilmaisemista tietynlaisten evästeiden ja samantyyppisten tekniikkojen ja/tai evästeitä tai samantyyppisiä tekniikoita käyttämällä saatujen tietojen käyttöön, noudatamme näitä suostumuksen ilmaisemista koskevia vaatimuksia.

Saatamme käyttää seuraavia tekniikoita. Jos asuinpaikkasi on ETA-maassa, tutustu myös evästekäytäntöihimme osoitteessa https://www.dexcom.com/en-IE/cookie-policy saadaksesi lisätietoa siitä, miten käytämme evästeitä ja muita tekniikoita.

  • Evästeet: Evästeet ovat tiedostoja, joita me tai palveluntarjoajamme (mukaan lukien mainos- ja analytiikkapalveluiden tarjoajat) tallennamme suoraan niiden laitteiden muistiin (väliaikaisten evästeiden tapauksessa) tai kiintolevylle (pysyvien evästeiden tapauksessa), joilla käynnistät tai käytät verkkosivustojamme ja palveluitamme. Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet istuntosi, kun taas pysyvä eväste pysyy myös sen jälkeen, kun olet sulkenut istunnon. Saatamme käyttää evästeitä kerätäksemme sellaisia tietoja kuin IP-osoitteet, salasanat, selaintyyppi ja -toiminta, toimintasi verkkosivustoillamme tai palveluissamme sekä tämän toiminnan aika ja kesto, meille toimitetut turvakysymysten vastaukset, ostoskoritiedot, käyttäjän mieltymykset ja sijaintitiedot. Evästeet keräävät myös nimettömiä tietoja verkkosivustojemme tai palveluidemme liikenteestä.

    Jos et halua, että tietoja kerätään evästeiden avulla, useimmat selaimet tarjoavat yksinkertaisen tavan estää evästeet automaattisesti tai valita, siirretäänkö tietokoneellesi tietty eväste (tai tiettyjä evästeitä) joltakin tietyltä sivustolta vai ei. Saat halutessasi lisätietoja osoitteesta http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html. Mikäli et kuitenkaan hyväksy näiden evästeiden käyttöä, tuotteiden ja palveluiden käytössä saattaa ilmetä hankaluuksia. Emme esimerkiksi välttämättä tunnista tietokonettasi, ja sinun saattaa olla tarpeen kirjautua sisään jokaisella käyntikerrallasi. Epäselvyyksien välttämiseksi mahdollisuus kieltäytyä evästeistä selaimessa ei tarkoita, että käytämme evästeitä ilman suostumustasi, jos tällainen suostumus tarvitaan sovellettavan lain mukaisesti.

    Huomaa, että vaikka joissakin selaimissa on ”Älä seuraa” (Do Not Track) -ominaisuuksia, jotka lähettävät vierailemillesi verkkosivustoille signaalin, että et halua tulla seuratuksi, meillä ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta tunnistaa tai noudattaa selaimen Do Not Track -pyyntöjä tai vastaavia signaaleja.
  • Analytiikka: Voimme käyttää kolmannen osapuolen analytiikkaa, kuten Google Analytics -palvelua, tuotteidemme ja palveluidemme yhteydessä. Tällaiset kolmannen osapuolen palvelut saattavat käyttää evästeitä ja samankaltaisia tekniikoita tuotteiden ja palveluiden käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi ja analysoimiseksi sekä toimintojen ja trendien raportoimiseksi. Tällaiset palvelut saattavat myös kerätä tietoja, jotka koskevat muiden verkkosivustojen, sovellusten ja verkkopalveluiden käyttöä. Lisätietoja Google Analytics -palvelusta löydät osoitteessa https://policies.google.com/technologies/partner-sites. Voit ladata selaimen lisäosan, jolla Google Analyticsin käyttö estetään, täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Emme ryhdy sellaisiin toimiin ilman suostumustasi, jos tällainen suostumus tarvitaan sovellettavan lainsäädännön nojalla.
  • Verkkomajakat, pikselitunnisteet tai läpinäkyvät GIFit seuraavat ja käsittelevät toimintaasi palveluissamme, verkkosivuillamme sekä sähköpostiviesteissä, joita lähetät, vastaanotat tai luet palveluidemme tai verkkosivujemme välityksellä. Lisäksi niitä voidaan käyttää markkinointikampanjoidemme menestyksen mittaamiseen ja käyttö- ja vastausprosenttitilastojen keräämiseen. Emme ryhdy sellaisiin toimiin ilman suostumustasi, jos tällainen suostumus tarvitaan sovellettavan lainsäädännön nojalla.
  • Laite- ja verkkoyhteystiedot ovat tietoja, joita me tai palveluntarjoajamme (määritelty jäljempänä) keräämme tietokoneestasi, puhelimestasi, tabletistasi tai muista laitteista, joita käytät päästäksesi palveluihimme ja verkkosivuillemme. Näihin tietoihin sisältyy yhteytesi ja asetuksesi kun olet vuorovaikutuksessa palveluidemme ja verkkosivustojemme kanssa, sekä tiedot käyttöjärjestelmästäsi, selaintyypistäsi, IP-osoitteestasi, niiden verkkosivustojen URL-osoitteista, joita olet käynyt ennen verkkosivustoillamme käyntiä, niiden verkkosivustojen URL-osoitteista, joilla vierailet verkkosivustomme vierailun jälkeen, laitetunnisteet ja kaatumistiedot. Saatamme käyttää IP-osoitettasi muun muassa likimääräisen sijaintisi määrittämiseen. Emme ryhdy sellaisiin toimiin ilman suostumustasi, jos tällainen suostumus tarvitaan sovellettavan lainsäädännön nojalla.

MITKÄ OVAT KÄSITTELYN OIKEUDELLISET PERUSTEET

Saatamme tarpeen mukaan säilyttää, käsitellä ja siirtää henkilötietojasi, mutta vain perusteltuihin liiketoimintatarkoituksiin sovellettavia lakeja, asetuksia ja ohjeistuksia noudattaen. Paljastamme henkilötietojasi henkilöille, jotka ovat oikeutettuja käyttämään niitä näihin tarkoituksiin vain silloin, kun he tosiasiassa niitä tarvitsevat.

Käsittelemme yllä mainittuja henkilötietoja mukaan lukien seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tavalla, joka on tarpeen sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi, ylläpitämiseksi tai päättämiseksi, ja voidaksemme hallita käyttäjätiliäsi ja käyttämiäsi Dexcom-tuotteita ja palveluita.
  • Tavalla, joka sallii meidän harjoittaa liiketoimintaamme ja tavoitella perusteltuja liikeintressejämme, jos intressimme eivät syrjäytä omia tietosuojaoikeuksiasi, sellaisina kuin niitä sovelletaan. Jos haluat saada lisätietoja perustelluista liikeintresseistämme, ota meihin yhteyttä alla annettuja yhteystietoja käyttäen.
  • Soveltuvien lakien noudattaminen ja perusteltujen liiketoimintaintressiemme, laillisten oikeuksiemme ja velvoitteidemme suojaus.
  • Kun olet antanut suostumuksesi.

MITEN JAAMME KERÄÄMÄMME JA KÄSITTELEMÄMME TIEDOT

Useimmat henkilötiedot pysyvät hallussamme, mutta saatamme jakaa henkilötietojasi edellä selostettuihin käyttötarkoituksiin seuraavien vastaanottajien kanssa, ja kussakin tapauksessa aina sovellettavia yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevia lakeja noudattaen. Jos olet Yhdysvalloissa, katso Notice of Privacy Practices -ilmoituksemme osoitteessa https://www.dexcom.com/notice-of-privacy-practices saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka jaamme suojattuja terveystietojasi.

Jaamme keräämämme ja käsittelemämme tiedot seuraavien kanssa:

  • Määritetyt vastaanottajat. Yksilöt tai yritykset, joiden kanssa määräät tai ohjeistat meidät jakamaan tietosi. Määritetyt vastaanottajat eivät ole palveluntarjoajia (määritelty edellä), ja heihin lukeutuvat:
  • Seuraajat. Yksilöt tai yritykset, jotka määrität tuotteissamme ja palveluissamme ”Seuraajiksi”.
  • Kolmansien osapuolten integraatiot. Kolmannet osapuolet, joiden tuotteita tai palveluita päätät integroida tuotteisiimme ja palveluihimme, mukaan lukien kaikki liitetyt insuliinikynät tai -pumput.
  • Muut kolmansien osapuolten tuotteet tai palvelut. Kolmannet osapuolet, joiden tuotteisiin tai palveluihin päätät integroida tuotteitamme ja palveluitamme, tai tuotteistamme ja palveluistamme tuotettua tietoa, mukaan lukien kolmansien osapuolten terveyssovellukset.
  • Muut määrittämäsi kolmannet osapuolet. Kolmannet osapuolet, mukaan lukien terveydenhoitopalveluiden tuottajat, jotka muutoin määrität.

    On sinun vastuullasi nimittää määritetyt vastaanottajasi ja toimittaa meille määritettyjen vastaanottajiesi oikeat tiedot. Emme tarkista minkään määritetystä vastaanottajasta antamasi tiedon oikeellisuutta.

    Kun olet luonut määritetyn vastaanottajan, jaamme henkilötietosi kyseisen määritetyn vastaanottajan kanssa siihen saakka, kunnes lopetat tämän määrityksen. Emme valvo, mitä määritetty vastaanottaja tekee henkilötiedoillasi. Jos määritetty vastaanottajasi on yritys, sinun tulee tarkistaa kyseisen määritetyn vastaanottajan palveluehdot, tietosuojakäytäntö ja määritetyn vastaanottajan verkkosivun ja palveluiden muut säännökset, joita sovelletaan kyseiselle määritetylle vastaanottajalle siirrettäviin henkilötietoihisi, ennen kuin valitset jakaa mitään henkilötietojasi määritetyn vastaanottajan kanssa. Jos määritetty vastaanottajasi jakaa henkilötietojasi kanssamme, käytäntöjemme osalta sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä.

    Huomaa, että kun lisäät ”Seuraajan” määritetyksi vastaanottajaksesi, tämä henkilö voi välittää kutsusi jollekin toiselle, joka voi hyväksyä kutsun ja alkaa saada henkilötietojasi. Pyydämme, ettet lisää ketään henkilöä tai yritystä ”Seuraajaksi”, ellet luota tähän henkilöön tai yritykseen, sillä emme vastaa tai pysty hallitsemaan, mitä kyseinen Seuraaja tekee henkilötiedoillasi tai kutsullasi.

    MIKSI Jos sinulla on määritettyjä vastaanottajia, jaamme henkilötietojasi näiden määritettyjen vastaanottajien kanssa käyttäen kaikkia tietoja, jotka olet välittänyt näille määritetyille vastaanottajille, seuraaviin tarkoituksiin:
    • Toimittaaksemme sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita, mukaan lukien kaikki toiminnot, jotka hyödyntävät kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Toteuttaaksemme pyyntösi henkilötietojesi jakamisesta;
    • Täyttääksemme kaikissa antamissasi suostumuksissa määritellyt tarkoitukset;
    • Vastataksemme kommunikointitietoihisi (määritelty edellä), jotka välität meille jakelijoiden kautta
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.
  • Tytäryhtiöt, sellaisina kuin ne on määritelty edellä kohdassa ”Johdanto”. Näiden yritysten on lainsäädännön mukaisesti varmistettava, että henkilötiedot on suojattu jäljempänä mainittujen EU-standardien sekä muiden lainkäyttöalueiden sovellettavien lakien, asetusten ja ohjeistusten mukaisesti.
    MIKSI Jaamme henkilötietojasi tytäryhtiöiden kanssa siinä määrin kuin jokin seuraavista tarkoituksista vaatii ja kussakin tapauksessa vain sovellettavan tietosuojalain sallimissa puitteissa, mukaan lukien suostumuksesi hankkiminen silloin kun se tarvitaan:
    • Voidaksemme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki);
    • Toimittaaksemme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Kun olet antanut suostumuksesi erityisesti markkinointiviesteihin liittyen;
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä;
    • Oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

    Jos sijaitset Koreassa tai Japanissa, DexCom Inc.:n tytäryhtiö, jonka kanssa henkilötietojasi jaetaan, on Dexcom UK Limited:
    • Laitteisiimme liittyviin valituksiin liittyvien tietojen säilyttämiseksi ja analysoimiseksi;
    • Yhdysvaltain Food and Drug Administrationille (FDA) raportoimiseksi; sekä
    • Liiketoimintatositteiden säilyttämiseksi harkitsevaisten liiketoimikäytänteiden sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.
  • Palveluntarjoajat, joilla tarkoitetaan kolmansia yrityksiä, liikekumppaneita tai muita, jotka toimittavat palveluita tai suorittavat toimia puolestamme niin että voimme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme, mukaan lukien mutta rajoittumatta palveluidemme ja tuotteidemme asettaminen käyttöösi. Palveluntarjoajiimme lukeutuu yrityksiä, jotka suorittavat puolestamme seuraavaa:
    • Markkinointi ja kyselytutkimukset;
    • Palvelintilan vuokraus, tietojen tallennus-, haku- ja analytiikkapalvelut;
    • Hallinnolliset tehtävät ja prosessit, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, sähköposti- ja lähetyspalvelut;
    • Lakimääräiset tehtävät ja oikeudelliset prosessit;
    • Valvonta- ja vaatimustenmukaisuusprosessit; sekä
    • Henkilöstön lisäys.

    MIKSI Jaamme henkilötietojasi palveluntarjoajiemme kanssa siinä määrin kuin jokin seuraavista tarkoituksista vaatii ja kussakin tapauksessa vain sovellettavan tietosuojalain sallimissa puitteissa, mukaan lukien suostumuksesi hankkiminen silloin kun sitä vaaditaan:
    • Voidaksemme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme (mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki);
    • Toimittaaksemme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Kun olet antanut suostumuksesi erityisesti markkinointiviesteihin liittyen;
    • Lähettääksemme sinulle kyselytutkimuksia, jos sovellettava laki niin sallii;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja; sekä
    • Oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

    Jos sijaitset Etelä-Koreassa tai Japanissa, palveluntarjoajiamme ovat:
    • Google (Germany), joka tallentaa tietoja pilveen ja suorittaa analytiikkaa;
    • SendGrid, Inc. (Yhdistynyt kuningaskunta), joka reitittää lähettämäsi sähköpostit ja viestit Clarityn kautta.

    Jos olet Australiassa, suostut, että käytämme omia henkilötietojasi (arkaluonteiset tiedot mukaan lukien) tai kolmannen osapuolen (kuten määritetyn vastaanottajan) henkilötietoja omien tarjoustemme sekä tytäryhtiöiden tai minkä tahansa muiden puolestamme toimivien palveluntarjoajien tarjousten lähettämiseksi. Jos haluat kieltää (tai, jos olet lainkäyttöalueella, joka vaatii nimenomaisen suostumuksen ja haluat peruuttaa tähän liittyvän suostumuksesi) tarjousten lähetyksen tai henkilötietojesi jakamisen kolmansien osapuolten kanssa näihin tarkoituksiin, voit estää nämä tarjoukset peruuta tilaus -toiminnon avulla, joka on käytettävissäsi jokaisessa tarjousviestissä.
  • Valtioviranomaiset ja lainvalvontaviranomaiset, joilla tarkoitetaan kaikkia sovellettavia valtio-, sääntely- tai lainvalvontavirastoja. Näitä ovat, näihin rajoittumatta, US Food and Drug Administration (FDA), US Department of Health and Human Services (HHS), sekä terveydenhuollon, lääkinnällisten laitteiden ja tietosuojan valvonnasta vastaavat viranomaiset kaikilla lainkäyttöalueilla, joilla toimimme.
    MIKSI Meitä voidaan vaatia paljastamaan henkilötietojasi vastauksena julkisviranomaisten esittämiin lainmukaisiin pyyntöihin, mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontaviranomaisten vaatimusten täyttämiseksi ja sellaisten valtion virastojen vaatimuksesta, jotka säätelevät lääkinnällisiä laitteita maassa, jossa olet.
  • Oikeudet ja hallintotuomioistuimet, jolla tarkoitetaan mitä tahansa oikeutta tai muuta tuomioistuinta, jossa voimme perustella, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaateitamme ja laillisia oikeuksiamme.
    MIKSI Meitä voidaan vaatia paljastamaan henkilötietojasi oikeudessa tai hallinnollisessa menettelyssä sovellettavan lainsäädännön perusteella ja oikeudellisten vaateidemme tai laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • BBB National Programs, Inc., joka on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toimipaikka on Yhdysvalloissa ja joka soveltaa riippumatonta riitojenratkaisumekanismia nimeltä BBB EU Privacy Shield.
    MIKSI Saatamme jakaa henkilötietoja liittyen ETA-maissa tai Sveitsissä asuvien henkilöiden vireillä oleviin Privacy Shield -valituksiin BBB National Programs, Inc.:n kanssa:
    • Vastataksemme kommunikointitietoihisi (määritelty edellä)
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja; sekä
    • Oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • Jakelijat, joilla tarkoitetaan mitä tahansa yritystä, jonka kanssa olemme luoneet jakelusuhteen tuotteidemme ja palveluidemme jakelua varten ja jotka hallinnoivat, toteuttavat ja palvelevat asiakassuhdetta, joka kyseisellä yrityksellä on sinuun.
    MIKSI Jaamme henkilötietosi jakelijoiden kanssa:
    • Toimittaaksemme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme jakelijoiden kautta;
    • Sopimussuhteen aloittamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi;
    • Täyttääksemme kaikissa antamissasi suostumuksissa määritellyt tarkoitukset;
    • Vastataksemme kommunikointitietoihisi (määritelty edellä), jotka välität meille jakelijoiden kautta;
    • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja;
    • Oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; sekä
    • Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on määritelty missä tahansa antamassasi suostumuksessa.

    Jos sijaitset Etelä-Koreassa, näihin jakelijoihin lukeutuvat:
    • Huons Co., Ltd., jotta se voi hallinnoida, toteuttaa ja palvella asiakassuhdetta sinun ja heidän välillä; ja
    • Synex Consulting Ltd., jotta se voi tehdä regulatiivista raportointia.

    Jos olet Japanissa, näihin jakelijoihin lukeutuvat:
    • Terumo Corporation, jotta se voi hallinnoida, toteuttaa ja palvella asiakassuhdetta sinun ja heidän välillä; ja
    • Cobridge Co., Ltd., jotta se voi tehdä regulatiivista raportointia.
    Jos toimitat meille minkä tahansa viestin jaettavaksi jakelijoiden kanssa, jaamme nämä tiedot jakelijoiden kanssa, jolloin heille siirrettäviin tietoihin sovelletaan heidän asianmukaisia palveluehtoja ja tietosuojakäytäntöjä.
  • Uudelleenorganisoinnin osapuolet, joilla tarkoitetaan mitä tahansa yritystä, jonka kanssa toteuttamamme kauppa johtaisi DexCom Inc:n ja/tai sen yhden tai useamman tytäryhtiön sulautumiseen, hankintaan, purkamiseen tai myyntiin. Uudelleenorganisoinnin osapuoliin lukeutuvat myös tällaisen yrityksen neuvonantajat sekä meidän neuvonantajamme sulautumiseen, hankintaan, purkamiseen tai myyntiin liittyvissä asioissa.
    MIKSI Saatamme (sovellettavien lakien mukaisesti) toimittaa henkilötietojasi uudelleenorganisoinnin osapuolille mahdollisen tai tosiasiallisen yritysmyynnin, sulautumisen, hankinnan tai purkamisen yhteydessä, johon DexCom, Inc. ja/tai sen yksi tai useampi tytäryhtiö osallistuu, siltä osin kuin sovellettava laki sallii.

Luettelo kolmansista osapuolista tai kolmansien osapuolten luokista, jotka käsittelevät henkilötietoja, on saatavissa pyynnöstä ottamalla meihin yhteyttä alla annettuja yhteystietoja käyttäen.

KUINKA SIIRRÄMME HENKILÖTIETOJA KANSAINVÄLISESTI

Toimimme useissa maissa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, Yhdysvalloissa, Kanadassa, EU- ja ETA-maissa, Australiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa ja Filippiineillä, joten henkilötietojasi saatetaan tallentaa tai käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikka tai maissa, joissa palveluntarjoajamme sijaitsevat. Henkilötietojasi saatetaan käsitellä esimerkiksi Filippiineillä asiakaspalvelutarkoituksissa tai teknisen tuen tarjoamiseksi. Näissä maissa ei välttämättä ole tietosuoja- ja tietoturvalakeja, jotka vastaavat maasi lakeja.

Tällaisessa tapauksessa saatamme hyödyntää sijaintimaasi lakien sallimia mekanismeja varmistaaksemme, että siirtoon sovelletaan asianmukaisia suojatoimenpiteitä.

Huomaa, että jos käytät tuotteitamme tai palveluitamme EU:ssa, ETA-maissa tai Sveitsissä, tallennamme ja käsittelemme tämän käytön seurauksena syntyneitä henkilötietojasi vain EU:ssa ellet ole nimenomaisesti suostunut henkilötietojen siirtämiseen EU:n ulkopuolelle tai tällainen siirto on välttämätön sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Tällaisen siirron tapauksessa olemme sitoutuneet käsittelemään tällaisia henkilötietoja kansainvälistä tiedonsiirtoa koskevien eurooppalaisten oikeusperiaatteiden mukaisesti, esimerkkeinä EU:n vakiomuotoiset sopimuslausekkeet ja Privacy Shield -ohjelma, jotka on kuvattu tarkemmin jäljempänä esitetyssä Privacy Shield -ilmoituksessa. Kun siirrämme henkilötietojasi, ryhdymme toimiin suojataksemme henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön vaatimalla tavalla.

Privacy Shield -ilmoitus – henkilöille, joiden asuinpaikka on ETA-maissa ja Sveitsissä

DexCom, Inc. on Yhdysvalloissa perustettu yritys ja tämän Privacy Shieldiä käsittelevän osion tarkoituksia varten siihen viitataan nimellä Dexcom-US. Dexcom-US noudattaa EU:n ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -ohjelmakehystä sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -ohjelmakehystä siten kuin Yhdysvaltain kauppaministeriö on sen määrittänyt, koskien Euroopan unionin jäsenvaltioiden kansalaisten henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja säilytystä. Dexcom-US on vahvistanut noudattavansa Privacy Shield -ohjelman periaatteita näiden tietojen osalta. Jos tämän tietosuojakäytännön ja Privacy Shield -periaatteiden mukaisten rekisteröidyn oikeuksien välillä on ristiriita, Privacy Shield -periaatteet ovat etusijalla. Saadaksesi lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta ja tarkastellaksesi sertifiointisivuamme siirry osoitteeseen https://www.privacyshield.gov/. Federal Trade Commissionilla (FTC) on sääntömääräiset täytäntöönpanovaltuudet Privacy Shield -periaatteiden noudattamisen suhteen Dexcom-US:n osalta.

Privacy Shield -ohjelmakehyksen mukaan henkilöillä, joiden asuinpaikka on ETA-maissa ja Sveitsissä, on oikeus saada vahvistuksemme siitä, pidämmekö henkilötietojasi Yhdysvalloissa. Tarjoamme sinulle pyynnöstäsi pääsyn henkilötietoihin, joita sinusta säilytämme. Saatat myös pystyä korjaamaan, muuttamaan tai poistamaan säilyttämiämme henkilötietojasi. Henkilön, joka hakee pääsyä tai joka yrittää korjata, muuttaa tai poistaa Yhdysvaltoihin Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti siirrettyjä tietoja, tulee osoittaa kyselynsä Dexcomin yksityisyysportaalille osoitteessa https://onetrustapp.dexcom.com/dsarwebform/75f39504-0b24-4647-b3b2-7260802503a1/8ee37a30-29db-4cbd-9cae-70aa744e4432.html tai lähettää se meille sähköpostitse osoitteeseen privacy@dexcom.com. Voit katsoa lisätietoa kohdasta Oikeutesi ja miten voit harjoittaa niitä.

Tarjoamme sinulle opt-out-valinnan tai opt-in-valinnan arkaluontoisille tiedoille, ennen kuin jaamme tietojasi muille kolmansille osapuolille kuin edustajillemme, tai ennen kuin käytämme niitä tarkoitukseen, joka ei vastaa tietojen keruun alkuperäistä tarkoitusta tai tarkoitusta, johon on myöhemmin annettu lupa. Pyytääksesi henkilötietojesi käytön ja luovuttamisen rajoittamista lähetä kirjallinen pyyntö osoitteessa https://onetrustapp.dexcom.com/dsarwebform/75f39504-0b24-4647-b3b2-7260802503a1/8ee37a30-29db-4cbd-9cae-70aa744e4432.html. Voit katsoa lisätietoa kohdasta Oikeutesi ja miten voit harjoittaa niitä.

Dexcom-US on vastuussa saamiensa henkilötietojen käsittelystä Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti sekä niiden myöhemmistä siirroista kolmannelle osapuolelle, joka toimii sen edustajana (kuten palveluntarjoajat). Dexcom-US pysyy periaatteiden mukaisesti korvausvelvollisena, mikäli sen edustajat käsittelevät tällaisia henkilötietoja tavalla, joka ei ole yhdenmukainen Privacy Shield -periaatteiden kanssa, ellei Dexcom-US pysty osoittamaan, ettei ole vastuussa vahingon aiheuttaneesta tapahtumasta.

Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti Dexcom-US sitoutuu ratkaisemaan valitukset, jotka koskevat omaa yksityisyyttäsi ja keräämiämme tai käyttämiämme henkilötietoja, jotka on siirretty Yhdysvaltoihin Privacy Shieldin mukaisesti. Euroopan unionissa (tai ETA-maissa) ja Sveitsissä asuvien henkilöiden, joilla on Privacy Shield -kysely tai -valitus, tulee ensisijaisesti ottaa yhteyttä meihin käyttämällä tämän käytännön lopussa olevia yhteystietoja.

Dexcom-US sitoutuu välittämään ratkaisemattomat yksityisyysvalitukset Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti riippumattomaan riitojenratkaisumekanismiin, BBB EU/CH PRIVACY SHIELD -ohjelmaan. Jos et saa kohtuullisessa ajassa valituksesi kuittausta tai jos valitustasi ei käsitellä sinua tyydyttävällä tavalla, katso lisätietoja osoitteesta www.bbb.org/EU-privacy-shield/for-eu-consumers, jossa voit myös tehdä valituksen. Tämä palvelu tuotetaan sinulle maksutta.

Jos Privacy Shield -valitustasi ei voida ratkaista edellä mainittujen kanavien kautta, voit tietyissä olosuhteissa vedota sitovaan välimiesmenettelyyn niiden vaatimusten osalta, joita ei ole ratkaistu muilla oikeussuojakeinoilla. Katso Privacy Shield Liite 1 osoitteessa https://www.privacyshield.gov/article?id=ANNEX-I-introduction.

MITEN SUOJAAMME KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Käytämme asianmukaisia hallinnollisia, organisatorisia ja teknisiä suojatoimia suojataksemme tietoja katoamiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta käsiteltävien tietojen luonteen vuoksi. Tuotteidemme ja palveluidemme välityksellä siirretyt henkilötiedot salataan siirrettäessä. Huomaa, että minkään tiedonsiirtojärjestelmän tai tietojen tallennusjärjestelmän aukotonta suojausta ei voida taata. Jos sinusta tuntuu, että vuorovaikutus kanssamme ei ole enää turvallista, ota meihin heti yhteyttä. Huomaa, että emme pyydä käyttäjätilin luomiseen tai tuotteidemme tai palveluidemme tilauksien käsittelyyn tarvittavia tietoja (mukaan lukien taloudelliset tai muut arkaluontoiset tiedot) puhelimitse tai ei-toivotun sähköpostiviestin välityksellä. Jos saat puhelinsoiton tai ei-toivotun sähköpostiviestin, jonka väitetään olevan peräisin meiltä ja jossa kysellään tällaisia tietoja, älä vastaa ja ole välittömästi yhteydessä meihin. Saadaksesi lisätietoa henkilötietojesi suojaamisesta ja siitä, miten voit suojautua identiteettivarkauksilta, käy osoitteessa https://www.consumer.ftc.gov/topics/privacy-identity-online-security.

MITEN KAUAN SÄILYTÄMME KERÄÄMIÄMME HENKILÖTIETOJA

Säilytämme henkilötietojasi vain rajoitetun ajan, joka tarvitaan edellä mainittujen käsittelytarkoitusten toteuttamiseen. Tämän ajanjakson jälkeen henkilötietosi poistetaan.

Kun solmimme kanssasi sopimuksen, säilytämme henkilötietojasi sopimuskautesi ajan ja sallitussa laajuudessa kyseisen sopimuskauden jälkeen niin pitkään kuin on tarpeen tässä ilmoituksessa mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytysjakson määrittämisessä käytetään kriteereinä lakisääteisiä ja sopimuksellisia vaatimuksia, yhteistyösuhteemme luonnetta, kyseessä olevien tietojen luonnetta ja teknisiä velvoitteita.

Kun käsittelemme henkilötietoja suostumuksellasi, käsittelemme tietoja siihen asti, kunnes pyydät meitä lopettamaan ja lyhyen aikaa sen jälkeen (jotta voimme toteuttaa pyyntösi), jos käsittelyn jatkamiselle ei ole olemassa muuta oikeudellista perustaa (esim. lakisääteinen velvollisuus säilyttää henkilötietojasi). Huomioimme myös sen, että olet pyytänyt meitä olemaan käsittelemättä tietojasi niin, että voimme noudattaa pyyntöäsi vastaisuudessa. Poistamme henkilötietosi, kun vastustat käsittelyä ”OIKEUTESI JA MITEN VOIT HARJOITTAA NIITÄ” (katso alla) nojalla tai kun olemme velvoitettuja poistamaan ne sovellettavan lainsäädännön nojalla.

Muissa tapauksissa saatamme säilyttää tietoja sopivan ajan sen jälkeen, kun suhteemme sinuun päättyy, suojataksemme itseämme oikeudellisilta vaatimuksilta, hallinnoidaksemme liiketoimintaamme tai sovellettavan lain perusteella, joka saattaa edellyttää meitä säilyttämään henkilötietojasi tiettyjen ajanjaksojen ajan.

OIKEUTESI JA MITEN VOIT HARJOITTAA NIITÄ

Alla on kuvattu Dexcomin keräämiin, käyttämiin tai käsittelemiin henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi. Jos sijaitset Yhdysvalloissa, tutustu Notice of Privacy Practices (NOPP) -ilmoitukseemme https://www.dexcom.com/notice-of-privacy-practices saadaksesi lisätietoa oikeuksistasi liittyen suojattuihin terveystietoihin Yhdysvaltain Health Insurance Portability and Accountability Act -lain (HIPAA) ja sen täytäntöönpanoasetusten nojalla.

Voit harjoittaa oikeuksiasi vierailemalla yksityisyysportaalillamme osoitteessa https://onetrustapp.dexcom.com/dsarwebform/75f39504-0b24-4647-b3b2-7260802503a1/8ee37a30-29db-4cbd-9cae-70aa744e4432.html tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@dexcom.com. Tiettyjen tietojen osalta voit harjoittaa oikeuksiasi sivustoillamme tai ohjelmistossamme tarjotun toiminnon avulla, kuten jäljempänä kuvataan.

Kun lähetät meille pyynnön oikeuksiesi harjoittamiseksi, vastaamme asiaankuuluvalla tavalla ja sovellettavan lain sallimassa määräajassa. Tallennamme pyyntösi ja vastauksemme (mukaan lukien mahdolliset asiakirjat) sovellettavan lain mukaisesti. Lisäksi jatkamme henkilötietojesi säilyttämistä tai käsittelyä siinä määrin, kun vaaditaan sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi; tai oikeudellisten vaateidemme ja laillisten oikeuksiemme perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

  • Pääsy tietoihin. Sinulla on oikeus päästä henkilötietoihisi, joita me tai puolestamme toimivat kolmannet osapuolet käsittelemme, siltä osin kuin tiedot eivät sisällä toisen henkilön henkilötietoja.
  • Oikaiseminen. Sinulla on oikeus korjata tai oikaista henkilötietojasi, ellet sijaitse Yhdysvalloissa. Jos sijaitset Yhdysvalloissa, sinulla on oikeus korjata tai oikaista henkilötietojasi Notice of Privacy Practices pursuant to HIPAA -ilmoituksemme mukaisesti: https://www.dexcom.com/notice-of-privacy-practices.
  • Poistaminen. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyin poikkeuksin. Erityisesti sinulla on oikeus henkilötietojesi poistamiseen, jos poikkeusta ei sovelleta eikä henkilötietojasi enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai niitä on käsitelty; käsittelymme perustuu suostumukseesi ja peruutat suostumuksesi; olet vastustanut käsittelyämme eikä käsittelylle ole mitään pakottavia perusteltuja syitä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, myyntitapahtuman suorittaminen kanssasi, sopimuksen tekeminen kanssasi, suojaaminen turvallisuusvälikohtauksilta, petoksilta, haitalliselta tai laittomalta toiminnalta); emme ole käsitelleet henkilötietojasi laillisesti; tai poistaminen on välttämätöntä sovellettavan lain nojalla.

    Oikeuttasi poistaa henkilötietojasi ei sovelleta, kun: sovellettava laki vaatii toisin; käsittelyä tarvitaan ilmaisunvapauteen ja tiedon vapauteen liittyvien oikeuksien harjoittamiseksi; käsittelyä tarvitaan lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi; käsittelyä tarvitaan arkistointitarkoituksiin yleisen edun mukaisesti, tieteellisiin tai historiallisiin tutkimustarkoituksiin tai tilastotarkoituksiin sovellettavan lain sallimissa rajoissa ja poistaminen rajoittaa tai estää vakavasti näiden käsittelytavoitteiden saavuttamista; tai käsittelyä tarvitaan oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Niiden varmuuskopioihimme sisältyvien henkilötietojen osalta, joihin ei sovelleta yhtäkään edellä mainituista poikkeuksista, poistamme henkilötietosi pysyvästi ja turvallisesti varmuuskopioiden hävitysaikataulun mukaisesti.
  • Käsittelyn rajaaminen. Sinulla on oikeus rajoittaa tai muuten väliaikaisesti estää Dexcomilta henkilötietojesi käsittely tietyksi määräajaksi.
  • Käsittelyn vastustaminen. Tietyin poikkeuksin sinulla on oikeus vastustaa Dexcomin suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tietojen käsittelyn perustana on perusteltujen liikeintressiemme tavoittelu; tietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin; tai tietoja käsitellään tieteellisen, historiallisen tutkimuksen tarkoituksiin tai tilastotarkoituksiin. Sinulla ei kuitenkaan ole oikeutta vastustaa käsittelyä, jos voimme osoittaa perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät tämän oikeuden; käsittelyä tarvitaan sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi; käsittelyä tarvitaan oikeudellisten vaateiden ja laillisten oikeuksien perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai jos sijaitset Yhdysvalloissa, sovelletaan HIPAA:han nojautuvaa ilmoitusta tietoturvakäytännöistämme https://www.dexcom.com/notice-of-privacy-practices ja käytön tai jakamisen rajoittaminen vaikuttaa hoitoosi.
  • Käyttöluvan peruminen. Voit poistaa tai peruuttaa suostumuksesi mainosviestiemme vastaanottamiseen napsauttamalla ”Peruuta tilaus” -linkkiä lähettämässämme mainosviestissä, soittamalla mainosviestissä ilmoitettuun puhelinnumeroon, tai ottamalla meihin yhteyttä alla annettuja tietoja käyttäen. Huomaa, että myös sen jälkeen, kun olet poistanut tai peruuttanut suostumuksesi mainosmateriaaliemme vastaanottamiseen, tulet saamaan tapahtumailmoituksia, jos sinulla on palveluissamme käyttäjätili tai käytät tuotteitamme tai palveluitamme muuten. Meidän saattaa olla myös tarpeen säilyttää joitakin tietoja kirjanpitoa varten.

    Saatat myös pystyä poistamaan tai, jos sovellettavissa, peruuttamaan suostumuksesi vastaanottaa verkkopohjaisia räätälöityjä mainoksia yrityksiltä, jotka ovat Network Advertising Initiative -järjestön jäseniä http://optout.networkadvertising.org/?c=1 tai osallistumalla Digital Advertising Alliance Self-Regulatory Program -ohjelmaan osoitteessa http://www.aboutads.info/. Voit käyttää kaikkia mobiililaitteesi tarjoamia asetuksia rajoittaaksesi mainostajien käyttäjäseurantaa mobiililaitteissa, ja voit asentaa Aphonics-mobiilisovelluksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit estää räätälöidyt mainokset mobiilisovelluksissa.
  • Jakaminen määritetyille vastaanottajille. Niiden määritettyjen vastaanottajien osalta, jotka ovat Seuraajia tai kolmannen osapuolen integraatioita, voit peruuttaa jakamisen asianmukaisessa Dexcom- tai Clarity-sovelluksessa, jossa lisäsit määritetyt vastaanottajat. Voit peruuttaa jakamisen kaikkien muiden määritettyjen vastaanottajien kanssa ottamalla yhteyttä meihin.
  • Siirtäminen. Sinulla on oikeus vaatia tietyissä tilanteissa henkilötietojesi siirtoa. Tämä kattaa tiedot, joita käsittelemme automatisoidusti suostumuksesi perusteella, jotta voimme tehdä kanssasi sopimuksen tai toteuttaa pyytämäsi toimenpiteet ennen sopimussuhteen aloittamista.
  • Oikeus tehdä valitus. Jos sinulla on huolenaiheita, joita emme kykene ratkaisemaan, sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille. Asiaankuuluva tietosuojaviranomainen on valvontataho, joka on samassa EU-maassa kuin missä asuinpaikkasi sijaitsee.

Huomaa, että mikäli pyydämme henkilötietojasi lainsäädännöllisten tai sopimuksellisten velvoitteiden täyttämiseksi, tällaisten tietojen antaminen on pakollista: jos näitä tietoja ei anneta, emme voi hallita asiakassuhdetta tai täyttää meille asetettuja velvoitteita. Kaikissa muissa tapauksissa pyydettyjen henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista.

MUUTA TÄRKEÄÄ TIETOA TIETOSUOJAAN LIITTYEN

Lasten henkilötiedot

Tuotteitamme ja palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille (tai ETA-maissa alle 16-vuotiaille) lapsille, emmekä tietoisesti kerää heidän henkilötietojaan ilman heidän vanhempansa tai huoltajansa suostumusta. Jos tietoomme tulee, että alle 13-vuotias (tai ETA-maissa alle 16-vuotias) lapsi on toimittanut meille henkilötietojaan ilman hänen vanhempansa tai huoltajansa suostumusta, poistamme nämä tiedot. Jos uskot, että alle 13-vuotias (tai ETA-maissa alle 16-vuotias) lapsi on toimittanut meille henkilötietojaan ilman hänen vanhempansa tai huoltajansa suostumusta, pyydämme, että otat meihin yhteyttä.

Organisaatiokäyttäjät

Tarjoamme tiettyjä verkkosivuja, tuotteita ja palveluita organisaatioiden käyttöön. Jos käytät verkkosivustojamme tai palveluitamme työtehtäviesi tai muiden organisaatioon liittyvien yhteyksiesi puitteissa, käyttäjätiliäsi hallitsee organisaation järjestelmänvalvoja ja käyttöösi (sekä siihen liittyvään henkilötietojesi käsittelyyn) sovelletaan organisaation tietosuojakäytäntöä ja tietoihin liittyviä toimintatapoja. Organisaatiosi tilin valvoja voi luoda käyttäjätilisi; vaatia sinulta salasanan luomista tai palauttamista; rajoittaa, keskeyttää tai lopettaa pääsysi verkkosivustoillemme ja palveluihimme (mukaan lukien käyttäjätilisi kyseisillä verkkosivustoilla ja palveluissa); päästä käyttäjätilisi sisältämiin tai käyttäjätiliäsi koskeviin tietoihin; muuttaa tiliprofiiliin liittyviä tietoja; ja hallinnoida käyttäjätiliäsi. Kaikki kysymykset organisaatiosi tietosuojakäytänteistä ja tietoihin liittyvistä toimintatavoista tulee osoittaa organisaatiollesi.

Huomaa, että käyttäjätilin luomiseen tai tuotteiden ja palveluiden yhteydessä muulla tavoin käytetyn sähköpostiosoitteen verkkotunnuksen omistaja voi vaatia käyttäjätilisi ja sinulle omistamansa sähköpostiosoitteen välityksellä toimitettujen tietojen hallinnointioikeutta.

Tietosuojakäytäntömme muutokset

Saatamme muuttaa tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Julkaisemme kaikki muutokset tällä sivulla. Jos muutamme tietosuojakäytäntöämme merkittävästi, ilmoitamme siitä sinulle lisäämällä näkyvän ilmoituksen verkkosivullemme ja palveluihimme tai lähettämällä sinulle sovellettavan lain edellyttämän sähköposti-ilmoituksen. Sovellettavan lain sallimassa enimmäislaajuudessa kaikki muutokset astuvat voimaan, kun julkaisemme päivitetyn tietosuojakäytännön verkkosivustollamme ja oma tuotteiden ja palveluiden käyttösi, joka tapahtuu näiden muutosten jälkeen, tarkoittaa sitä, että hyväksyt päivitetyn käytännön. Käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme kannustamme sinua tutustumaan tietosuojakäytäntöömme, jotta pysyt ajan tasalla tietojen käyttöön liittyvistä käytännöistämme.

Jos muutamme tietosuojakäytäntöämme ja et hyväksy muutosta, sinun on lopetettava tietojesi toimittaminen; lopetettava tuotteidemme ja palveluidemme käynnistäminen ja käyttö; ja, mikäli sinulla on käyttäjätili, lopetettava myös käyttäjätilisi jolloin voit päättää olla lähettämättä mitään muita henkilötietojasi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on tietosuojaa koskevia kysymyksiä tai valituksia, tai jos haluat harjoittaa tietosuojaa koskevia oikeuksiasi, meihin voi olla yhteydessä:

Jos sijaitset Kanadassa etkä halua enää saada meiltä markkinointiin liittyviä viestejä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@dexcom.com; postitse osoitteeseen 501-4445 Lougheed Highway, Burnaby, BC V5C 0E4; tai puhelimitse numeroon 1-844-832-1810.

Jos olet ETA-maassa, meihin voi ottaa yhteyttä:

Sähköpostiviestintä ei ole aina suojattua, joten älä sisällytä luottokorttitietojasi tai muita luottamuksellisia tietojasi meille lähettämiisi salaamattomiin sähköpostiviesteihin, sillä sähköpostiviestintä ei ole aina suojattua.

LISÄTIETOA NIILLE, JOIDEN KOTIPAIKKA ON KALIFORNIASSA

The California Consumer Privacy Act ("CCPA") -tietosuojalaki vaatii meitä toimittamaan Kalifornian asukkaille tiettyä informaatiota siitä, miten käsittelemme heidän henkilötietojaan. Tämä luku ei koske eikä sitä sovelleta suojattujen terveystietojen käsittelyyn HIPAA- tai California Medical Information Act -lakien nojalla, mukaan lukien kaikki tiedot joita keräämme Dexcom CGM -laitteesi kautta tai mitkä tahansa muut henkilötiedot, jotka muodostavat poikkeuksen CCPA Section 1798.145(c) – (f) -lain nojalla. Lue tämä tietosuojakäytäntö sekä Notice of Privacy Practices -ilmoituksemme saadaksesi tietoa siitä, kuinka käsittelemme näiden lakien alaisia tietoja.

Dexcom kerää sellaisia henkilötietoja kuin tunnisteet, päätelmät ja käyttötiedot. Dexcom kerää tätä tietoa vieraillessasi verkkosivuillamme voidaksemme harjoittaa ja johtaa liiketoimintaamme, mukaan lukien tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen, ylläpito ja tuki, ja räätälöidäksemme käyttökokemuksesi, kun käynnistät tai käytät verkkosivustojamme. Dexcom paljastaa näitä tietoja kolmansille osapuolille yksittäisten kävijöiden mainosten näyttökertojen laskemiseksi, mainosten näyttökertojen sijainnin ja laadun varmistamiseksi, näyttääksemme sinulle Dexcom-mainoksia, joiden uskomme kiinnostavan sinua, ja lakien ja muiden standardien noudattamisen tarkastustarkoituksiin. Dexcom ei myy tietojasi rahasta, mutta paljastamme tietojasi tietyille kolmansille osapuolille, jotka tuottavat meille arvokkaita palveluita, kuten analytiikka- ja mainospalveluita, mitä voidaan pitää myyntinä CCPA-lain valossa. Kolmansiin osapuoliin, joiden kanssa olemme viimeisen 12 kuukauden aikana jakaneet henkilötietoja, lukeutuvat kolmansien osapuolten integraatiot mainontaa ja verkkosivujen analytiikkaa varten.

Henkilöt, joiden kotipaikka on Kaliforniassa, ovat oikeutettuja esittämään seuraavat pyynnöt enintään kahdesti 12 kuukauden sisällä:

  • Oikeus vaatia tiettyä osaa henkilötiedoista, jotka Dexcom on sinusta kerännyt.
  • Oikeus vaatia, että Dexcom paljastaa, mitä henkilötietoja keräämme, käytämme, paljastamme tai myymme.
  • Oikeus vaatia, että Dexcom poistaa henkilötiedot, jotka Dexcom on sinusta kerännyt (tietyin poikkeuksin).
  • Oikeus kieltää henkilötietojesi myynti.

Voit harjoittaa oikeuttasi päästä tietoihisi ja poistaa ne vierailemalla tietosuojaportaalissamme osoitteessa https://onetrustapp.dexcom.com/dsarwebform/75f39504-0b24-4647-b3b2-7260802503a1/8ee37a30-29db-4cbd-9cae-70aa744e4432.html tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@dexcom.com.

Voit kieltää henkilötietojesi myynnin napsauttamalla linkkiä "Do Not Sell My Personal Information" kotisivullamme osoitteessa https://www.dexcom.com. Mikäli päätät harjoittaa oikeuksiasi, emme Kalifornian lainsäädännön mukaan veloita sinulta eri hintoja tai tarjoa sinulle erilaatuisia palveluita, elleivät nämä erot liity tietojesi arvoon.

DCP-000011 Rev008